Besöksadress:

Bulleråsvägen 320,
65 930 Södra Vallgrund

Följ oss på Instagram:

Utställningen fortsätter fram till 29.4!
På Galleri Arte Mare vid Världsarvsporten, Replotvägen 2.

Utställningen är öppen alla dagar kl. 10-18.
Många unika föremål från Granösunds fiskeläge samt andra museer visas upp. Även autentiska fotografier från säljaktsresor. Gratis inträde. Välkomna!

Välkomna till Granösunds fiskeläge!

Granösunds fiskeläge i Södra Vallgrund är ett skärgårdsmuseum som upprätthålls av Replot skärgårds hembygdsförening r.f. Museet ger en bild av livet i Replot skärgård under en tid då större delen av befolkningen fortfarande livnärde sig på traditionella näringar som fiske, säljakt, jordbruk och hantverk.

Boka in ett besök på Granösunds fiskeläge!

På andra tider än under öppethållning kan man boka besök till museet (beställs senst två dagar innan besöket). Avgiften inklusive guidning är 30 euro för grupper på upp till 10 personer, för större grupper 3 euro per person.  För ytterligare 5 euro/person kan man beställa pannkaffe med hembakta bullar. Svennas stuga kan också bokas för mindre sammanträden för upp till ca 10 personer. Välkomna på utflykt med vänner, släkt eller kolleger! Bokningar på tel. 044-726 5165 eller se Kontakt samt Prisuppgifter.

Nyhet: Besök Granösunds fiskeläge virtuellt!

Nu kan man besöka museet virtuellt på adressen https://skarenmuseum.fi/
Där kan man bekanta sig med familjen Sjöbergs liv år 1908 och förutom Granösunds fiskelägen även se bilder och föremål från museerna Kvarkens båtmuseum och Bosund båt-, fiske- och jaktmuseum.

Läs föreningens medlemsbrev här!

Granösunds fiskeläge

Besöksadress: Bulleråsvägen 320,
65 930 Södra Vallgrund

Enligt överenskommelse kan grupper besöka museet även under andra tider än öppethållningstiderna.

Kontakt: tel. 044-7265165    epost: replot.hembygdsforening@korsholmsskargard.fi

Välkommen!

Daniel Beijar