Besöksadress:

65 930 Södra Vallgrund

Följ oss på Instagram:

Talko vid Granösunds fiskeläge 1.6 kl. 18

Välkomna med på talko till museet på måndag kväll 1.6.
Vi arbetar med projektet att tömma Lillstugans grund på sand.
Kaffeservering.

Välkomna till Granösunds fiskeläge!

Granösunds fiskeläge i Södra Vallgrund är ett skärgårdsmuseum som upprätthålls av Replot skärgårds hembygdsförening r.f. Museet ger en bild av livet i Replot skärgård under en tid då större delen av befolkningen fortfarande livnärde sig på traditionella näringar som fiske, säljakt, jordbruk och hantverk.

Boka in ett besök på Granösunds fiskeläge!

Under höstar och vårar kan grupper boka besök till museet. För 50 euro/timme ingår guidning runt hela museiområdet. För ytterligare 5 euro/person kan man beställa pannkaffe med hembakta bullar. Svennas stuga kan också bokas för mindre sammanträden för upp till 10-12 personer. Välkomna på utflykt med vänner, släkt eller kolleger! Bokningar på tel. 044-726 5165 eller se Kontakt samt Prisuppgifter.

Nyhet: Besök Granösunds fiskeläge virtuellt!

Nu kan man besöka museet virtuellt på adressen https://skarenmuseum.fi/
Där kan man bekanta sig med familjen Sjöbergs liv år 1908 och förutom Granösunds fiskelägen även se bilder och föremål från museerna Kvarkens båtmuseum och Bosund båt-, fiske- och jaktmuseum.

Granösunds fiskeläge

Besöksadress: Bulleråsvägen 320,
65 930 Södra Vallgrund

Enligt överenskommelse kan grupper besöka museet även under andra tider än öppethållningstiderna.

Kontakt: tel. 044-7265165    epost: replot.hembygdsforening@korsholmsskargard.fi

Välkommen!

Daniel Beijar